Απεντόμωση, Μυοκτονία & Απολύμανση 

 Καλέστε μας 

 Σχεδιασμός & Αδειοδότηση Επιχειρήσεων 

 Καλέστε μας 

 Συστήματα Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων 

 Καλέστε μας 

 Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ 2021-2027 

 Καλέστε μας 

Γιατί Εμάς

H DasiCon ιδρύθηκε το 2004 και έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Pest Control (απεντόμωση, μυοκτονία, απολύμανση, κ.ά.) και στο χώρο των επιχειρήσεων τροφίμων. Απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη με πείρα και επιστημονική επάρκεια. Δημιουργήθηκε από τον Διπλωματούχο Χημικό Μηχανικό Θανάση Γερόπαπα, μετά από πολυετή ενασχόληση ως στέλεχος και στην συνέχεια ως Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Super Market Βερόπουλος.

Υπηρεσίες Συμβούλου Επιχειρήσεων Τροφίμων

Η εμπειρία και επιστημονική επάρκεια της εταιρείας ήταν αρκετή ώστε κατά το έτος ίδρυσης της, να ενταχθεί στέλεχός της στον πίνακα με τους πρώτους εκπαιδευτές του Ε.Φ.Ε.Τ. . Κατά τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας υλοποιήθηκαν πολλά έργα με ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία και ορθολογιστικό κόστος.


"Γνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών όχι σαν απλοί μελετητές και ξένοι με την καθημερινότητα της εργασίας αυτών αλλά κατανοούμε τις ανάγκες τους, μιας και έχουμε γνώση του χώρου τους από την προγενέστερη εργασία μας σε επιχειρήσεις τροφίμων."Υπηρεσίες Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης

Η εμπειρία στο χώρο του Pest Control ξεκίνησε το 2001 με τον υπεύθυνο επιστήμονα της επιχείρησης να ελέγχει και να υλοποιεί τις παραπάνω εργασίες σε όλες τις εγκαταστάσεις (αποθήκες, παραγωγικές μονάδες και καταστήματα) του Ομίλου Super Market Βερόπουλος σε όλη την Ελλάδα. Με την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης το 2004 η DrasiCon ξεκίνησε να υλοποιεί τις παραπάνω εργασίες σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και σε ιδιώτες. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και σύστημα Παροχής Υπηρεσιών Διαχείρισης Παρασίτων και Επιβλαβών Εντόμων ΕΝ 16636:2015.


"Η συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτήθηκε από την δραστηριότητα πριν και μετά την ίδρυση της εταιρείας και λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική μας για γρήγορη, αξιόπιστη και ορθολογιστικού κόστους υλοποίηση εργασιών, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε οριστική λύση στα διάφορα προβλήματα που απασχολούν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους"